O nama

Kompanija Montconsult d.o.o. predstavlja mikro kompaniju sa sjedištem u Crnoj Gori. Osnovna djelatnost kompanije je konsulting, sa posebnim fokusom na edukativne programe i energetske usluge. Pored visoko obrazovanog i stručnog tima kompanije, naš cilj podržavaju i regionalni i međunarodni partneri.

mr Ljiljana Rakočević

vlasnik i direktor

Ljiljana je magistar ekonomije. Ima višestrana iskustva u oblasti ekonomije, kao i u oblasti edukativnog turizma. Poznavanje jezika, iskustvo na međunarodnim akademskim institucijama i iskustvo u radu sa ljudima iz razičitih oblasti, čine Ljiljanu savršenim savjetnikom za pronalaženje pravog edukativnog programa za vas.

dr Lucija Rakočević

Ekspert za održivu energetiku i suvlasnik

Lucija je doktor nauka, sa osnovnim obrazovanjem u fizici i informatici. Lucija ima iskustva sa edukativnim centrima u SAD, što kroz sopstveno školovanje što kroz kasniju saradnju. Lucijin profesionalni fokus je na energetiku, odnosno obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost. Kroz višegodišnji rad imala je priliku da se upozna sa energetskim prilikama u mnogim državama. Ovo iskustvo, kao i poznavanje tehnologija pomaže definisanju novih ideja.

dr Igor Kovačević

Ekspert za energtiku

Igor je doktor nauka i mašinski inženjer. Igor je specijalizovan za oblast energetike, sa posebnim akcentom na održivi razvoj energetike. Iskustvo u akademskom, javnom i privatnom sektoru u oblasti energetike doprinose sveobuhvatnom sagledavanju energetskih problema i projekata. Igor ima višegodišnje iskustvo u zemljama Evrope, saradnju i kontakte u glavnim međunarodnim tehnološkim centrima i poznavanje najnovijih tehnologija, energetske politike i trendova.

hrCroatian