Kursevi jezika u EU i S.A.D. za mlade
– grupni polasci –

Svakog ljeta nudimo spoj lijepog i korisnog – kurseve stranih jezika za mlade u brižljivo odabranim studentskim i turističkim centrima na mnogobrojnim destinacijama:

VELIKA BRITANIJA: London,Brajton,Portsmut, Oksford, Totnes,Bristol,, Edinburg, Reding,Horšam

MALTA : St.Džulijan

PORTUGAL: Lagoa

SAD: Njujork, Los Anđeles, Majami, Fort Loderdejl

FRANCUSKA: Pariz, Nica,

ITALIJA: Rim,

SVAJCARSKA: Montre, Lezan.

Vjerujemo da ce skole koje smo odabrali ispuniti Vasa ocekivanja. Skole u svojim zemljama imaju zvanicno priznanje odgovarajucih institucija I clanice su asocijacija koje garantuju kvalitet nastave I ostalih usluga ( ARELS u UK, SOUFFLE u Francuskoj,ASILS u Italiji, CEELE u Spaniji…)Iskusni profesori, ucionice opremljene “hi-tech” uredjajima,savremen nastavni program I raznovrstan vanskolski program – garancija su da cete jezik sa zadovoljstvom uciti I postici izvanredan napredak.

Osnovni moto svih škola je da se jezik najbolje uči ako je student opušten I zadovoljan. A zadovoljstva ćete, pored kursa jezika, imati na pretek: bogat program popodnevnih i večernjih dogadjanja, poludnevni I cjelodnevni izleti u toku svake nedjelje, druženje sa mladima iz cijelog svijeta.

Na put krećete organizovano u grupama od po 10 polaznika. U pratnji grupe putuje I sa vama boravi vodic – pedagog, profesor jezika.

Vise informacija o vodičima, programu i učešću na njemu mogu se naći na sajtu naseg partnera – agencije KUB iz Beograda. www.kub.rs

hrCroatian