Au Pair USA

Au pair značI jednak. Au pair su međunarodni studenti koji putuju u SAD na 12 mjeseci da bi bolje upoznali američki način života i studirali jezik na univerzitetu dok borave u američkoj porodici i brinu o njihovoj djeci. Au Pair postaje član porodice i na taj način dijeli kulturno iskustvo koje najčešće vodi u trajno prijateljstvo sa porodicom kod koje borave. Ovaj program je namjenjen studentkinjama od 18 do 16 godine starosti. 
Ovaj program nudi mogućnost da provedete godinu dana u jednom od gradova Amerike. Dobijate besplatnu avio kartu i transfer do porodice, orjentacioni program u New York-u u trajanju od 4 dana sa ostalim devojkama iz cijelog svijeta, sobu sa ishranom u pazljivo odabranoj porodici. 

Džeparac od 195 USD nedeljno. Dvije nedelje plaćenog odmora tokom boravka i jedan slobodan vikend mjesečno. Medicinsko osiguranje tokom boravka. Dodatak za školovanje na najblizem Univerzitetu u visini od 500 USD. Ova viza zahtijeva da pohadjate jedan predmet na univerzitetu, po vašem izboru u trajanju od 3 sata nedeljno, tokom semestra. Pomoć I savjete Savjetnika koji se nalazi u oblasti gde radite kao I telefon za hitne slučajeve koji je za vas otvoren 24 časa dnevno, program društvenih aktivnosti sa drugim djevojkama na istom programu. Sponzorstvo za J-1 vizu. Mogućnost da usavršite jezik.

Po završetku programa imate pravo da o svom trošku putujete po Americi još jedan mjesec.

Prijava se odvija preko cijele godine I najbolje je da se prijavite 3 mjeseca prije vremena kada želite da udjete u SAD, Tačan datum putovanja će bit utvrdjen od strane porodice.

hrCroatian