W&T US ucesnica Nina Bjelica

Nina Bjelica iz Herceg Novog, student Univerziteta Mediteran – Fakultet za strane jezike

“Učesnica programa Work&Travel  USA 2015. Radila sam u Santa Cruz, California u velikom zabavnom parku na obali -Broadwalk. Na kraju programa obišla sam Kaliforniju. 

Amerika je oduvijek bila moj san, za koji sam mislila da se neće tako lako ostvariti. Odlučila sam da preuzmem stvar u svoje ruke i tražila na internetu najbolji način za ostvarivanje tog sna. Prijatelji su mi preporučili Work&Travel agenciju Karavan, koja je nudila fenomenalne prilike da istovremeno sama zaradim i finansiram svoj obilazak. Kada sam ih kontaktirala uputili su me ka Montconsult agenciji koja je u saradnji sa njima slala studente iz Crne Gore. Odmah sam se raspitala i saznala sve sto mi je potrebno da uradim da odem. Bio je to veliki korak za mene, ali uz pomoć gospođe Ljiljane Rakočević, koja mi je pomogla oko svega, dobila sam vizu i krenula na dalek put. Krenula sam sama jer moji prijatelji nisu bili jos uvijek spremni na tako veliki zalogaj. Dobila sam posao u Santa Cruzu, Kalifornija, u velikom zabavnom parku Boardwalk.

Bilo je to veliko iskustvo za mene, i ne samo da sam bila oduševljena gostoprimstvom i divnim ljudima na poslu, već sam stekla prijatelje s kojima sam dan danas u kontaktu. Da bih ispričala sve što sam tamo prošla i doživjela trebali bi mi dani, ali sa sigurnošću mogu reći da je to bilo veliko iskustvo, da sam mnogo toga naučila i vidjela i da ću se svakako potruditi da odem ponovo. Toplo preporučujem svim studentima da krenu na ovakvu vrstu avanture i da iskoriste priliku dok ne bude kasno.”​

“Na samom početku studija došla sam na ideju da bih

“Amerika je uvijek bila interesantna destinacija za

“Za pocetak htjela bih da vam se zahvalim za saradnju,

“Učesnica sam programa Work&Travel USA. Tokom

“Zahvaljujući programu Work & Travel USA 2014,

“Učesnica sam programa Work&Travel 2013 (prvi

“Ovo ljeto je i više nego ispunilo sva moja

“Zahvaljujući Work & Travel programu provela sam

“U Americi sam bila malo duže od 3 mjeseca na program

“Ljeto 2015 provela sam na programu Work and Travel