W&T US ucesnik Zarija Vujosevic

Zarija Vujosevic iz Podgorice, student UCG – Fakultet Politickih nauka

“Amerika je uvijek bila interesantna destinacija za mene, pa sam trazio nacin kako da je posjetim kao student.Na drugoj godini sam saznao za Work and Travel program, i poceo da se raspitujem oko uslova i agencija koje se bave ovim programom.Prijatelji su mi preporucili Work and Travel agenciju Karavan, koja je nudila fenomenalne prilike da istovremeno  zaradim i finansiram svoj obilazak. Kada sam ih kontaktirao uputili su me ka Montconsult agenciji koja je u saradnji sa njima slala studente iz Crne Gore.Uz pomoc gospodje Ljiljane Rakocevic, koja je uvijek bila tu da pomogne oko detalja i da pravi savjet, dobio sam vizu i sve je bilo spremno za jednu od najljepsih studentskih avantura.

 Na program W&T USA 2017 poslodavac mi je bio  Ritz-Carlton, Lake Tahoe California. Na kraju programa sam obisao Kaliforniju. Na program W&T USA 2015 poslodavac mi je bio ekskluzivni hotel The Ocean House, Westerly,Rhode Island. Na kraju programa sam putovao po istocnoj obali.

Bilo je to veliko iskustvo za mene, i ne samo da sam bio odusevljen gostoprimstvom i divnim ljudima na poslu, vec sam stekao prijatelje s kojima sam dan danas u kontaktu. Toplo preporucujem svim studentima da krenu na ovakvu vrstu avanture i da iskoriste priliku dok ne bude kasno.”

“Na samom početku studija došla sam na ideju da bih

“Za pocetak htjela bih da vam se zahvalim za saradnju,

“Učesnica sam programa Work&Travel USA. Tokom

“Zahvaljujući programu Work & Travel USA 2014,

“Učesnica sam programa Work&Travel 2013 (prvi

“Ovo ljeto je i više nego ispunilo sva moja

“Zahvaljujući Work & Travel programu provela sam

“U Americi sam bila malo duže od 3 mjeseca na program

“Ljeto 2015 provela sam na programu Work and Travel

“Učesnica programa Work&Travel  USA 2015. Radila