W&T US ucesnica Jelena Pavlovic

Jelena Pavlović iz Pljevalja, student Fakulteta Političkih nauka u Podgorici

“Zahvaljujući Work & Travel programu provela sam dva nezaboravna ljeta u Americi, na Cape Cod-u. U malom gradu Provincetown, radila sam kao server u Harbor hotelu.

Ovaj gradić je jedna od najljepših turističkih destinacija u Americi. Ima prelijepe plaže i mnogobrojne karnevale koji privlače veliki broj turista, kako iz Amerike tako i iz ostalih dijelova svijeta.

Kitovi su jedno od obilježja Cape Cod-a i većina turista upravo ljetuje ovdje zbog popularne “Vožnje sa kitovima.”

Od velike važnosti za mene, a i za druge internacionalne studente je i to što je Provincetown udaljen manje od 2h vožnje ferry-em od Bostona, definitivno najljepšeg grada u Americi.

Za posao koji mi je agencija našla imam samo riječi hvale. Bilo je više od očekivanog. Posao mi je bio mnogo zanimljiv, svakodnevno sam upoznavala nove ljude i usavršila sam znanje engleskog jezika.

Posle radnog dijela programa, imali smo period putovanja. Posjetila sam: New York, Boston, Lake George, Portland, Miami Beach…

Ovaj program bih preporucila svim studentima koji žele da: zarade, putuju, upoznaju nove ljude i naravno usavrše engleski jezik.

Planiram da idem i ovo ljeto, jer iskustvo koje mi je pružio ovaj program je zaista fantastično, i svakako želim još jedno nezaboravno ljeto.”

“Na samom početku studija došla sam na ideju da bih

“Amerika je uvijek bila interesantna destinacija za

“Za pocetak htjela bih da vam se zahvalim za saradnju,

“Učesnica sam programa Work&Travel USA. Tokom

“Zahvaljujući programu Work & Travel USA 2014,

“Učesnica sam programa Work&Travel 2013 (prvi

“Ovo ljeto je i više nego ispunilo sva moja

“U Americi sam bila malo duže od 3 mjeseca na program

“Ljeto 2015 provela sam na programu Work and Travel

“Učesnica programa Work&Travel  USA 2015. Radila