W&T US ucesnica Iva Kernec

Iva Kernec iz Kotora, student Pomorskog fakulteta u Kotoru

“Ovo ljeto je i više nego ispunilo sva moja očekivanja. Doživjela sam sve o čemu sam uvijek sanjala. Preko programa Work&Travel, ljeto sam provela u Country Club Point o’ Woods-u, koji se nalazi na ostrvu Fire Island, država New York.

Ovo mjesto bih opisala kao raj na zemlji, mjesto sa najljepšom pješčanom plažom, predivnim zalascima sunca i raznovrsnim životinjskim svijetom.

Gosti, kolege i menadžment u The Club-u u kojem sam radila, su bili divni prema meni i uvijek su bili tu za mene da mi pomognu  kako bih se lakše uklopila.

Drugarica koja je išla sa mnom i ja smo na ovom mjestu upoznale i još troje studenata iz Crne Gore koji su takođe bili na Work&Travel programu, kao i jednog momka iz Republike srpske, dvoje iz Slovačke i jednog momka iz Ukrajine. I mogu sa sigurnošću da kažem da sam stekla prijatelje za cijeli život.

S obzirom da je ostrvo Fire island veoma blizu New York City-ja uglavnom smo svaki slobodni dan provodile upoznavajući sve ljepote ovog magičnog grada i posjetile razne predivne destinacije.

Na kraju ljeta smo Jasna, Ana i ja okusile i “travel” dio programa. Obišle smo veći dio Kalifornije (Long Beach, Santa Monicu, Los Angeles, San Francisco) kao i Las Vegas (Nevada). Na ovom putovanju upoznale smo mnogo zanimljivih ljudi sa kojima smo doživjele razna predivna iskustva i nadamo se da ćemo i mi biti ovako dobri domaćini kada oni budu u posjeti Crnoj Gori.

Na kraju mogu samo da kažem da mi je Work&Travel program pružio jedno veliko iskustvo, mnogo divnih uspomena, predivnih prijatelja i jedva čekam da u junu ponovo budem dio ovog programa.”

“Na samom početku studija došla sam na ideju da bih

“Amerika je uvijek bila interesantna destinacija za

“Za pocetak htjela bih da vam se zahvalim za saradnju,

“Učesnica sam programa Work&Travel USA. Tokom

“Zahvaljujući programu Work & Travel USA 2014,

“Učesnica sam programa Work&Travel 2013 (prvi

“Zahvaljujući Work & Travel programu provela sam

“U Americi sam bila malo duže od 3 mjeseca na program

“Ljeto 2015 provela sam na programu Work and Travel

“Učesnica programa Work&Travel  USA 2015. Radila