W&T US ucesnica Anja Grabovica

Anja Grabovica iz Niksica, student UCG, Fakultet politickih nauka u Podgorici

“Na samom početku studija došla sam na ideju da bih mogla da ostvarim svoj san i posjetim SAD. Prvenstveno sam razmišljala o studiranju , ali kada sam saznala da postoji program u kome Vam je data šansa da živite i radite u Americi tokom ljetnjeg raspusta odlučila sam se na taj korak. Upoznavajući se sa programom nailazila sam na dosta informacija, koje sam željela da provjerim kako bih bila sigurna da radim pravu stvar, tako da sam preuzela stvar u svoje ruke i rješila da se raspitam u ageniciji.

Važan oslonac tokom trajanja programa bila mi je gospođa Ljiljana kojoj ću uvijek biti zahvalna na svim informacijama i savjetima. U agenciji Montconsult sam dobila sve informacije koje su mi bile potrebe kako bih učinila veliki korak na koji sam se spremala. Boravak u Americi mi je bio olakšan zahvaljujući velikom broju savjeta koje smo dobili pred sam put, ali  i zahvaljujući izvrsnim sponzorima sa kojima agencija sarađuje dugi niz godina.

Učesnica sam Work and Travel programa 2014, 2015, 2016, 2017 godine. Tokom učešća na programu 2017 godine radila sam na recepciji hotela u Atlantic City (New Jersey ). Tokom četvorogodišnjeg iskustva kao J1 student posjetila sam New York, Las Vegas, Grand Canyon, Philadelphia, Washington DC,     Bahamas – Padarise Island, Mexico – Cancun, Chichen Itza.

Boravak u Americi svih ovih godina za mene predstavlja nezaboravno iskustvo obogaćeno velikim brojem poznanstava, radnih iskustava i prelijepih putovanja.”

“Amerika je uvijek bila interesantna destinacija za

“Za pocetak htjela bih da vam se zahvalim za saradnju,

“Učesnica sam programa Work&Travel USA. Tokom

“Zahvaljujući programu Work & Travel USA 2014,

“Učesnica sam programa Work&Travel 2013 (prvi

“Ovo ljeto je i više nego ispunilo sva moja

“Zahvaljujući Work & Travel programu provela sam

“U Americi sam bila malo duže od 3 mjeseca na program

“Ljeto 2015 provela sam na programu Work and Travel

“Učesnica programa Work&Travel  USA 2015. Radila