Kursevi jezika u inostranstvu – Grupni polasci

Kursevi jezika za mlade sa pratnjom - grupni polasci

Svakog ljeta nudimo spoj lijepog i korisnog – kurseve stranih jezika za mlade u brižljivo odabranim studentskim i turističkim centrima na mnogobrojnim destinacijama:

VELIKA BRITANIJA: London, Brajton, Portsmut, Oksford, Totnes, Bristol, Edinburg, Reding, Horšam

MALTA: St.Džulijan

PORTUGAL: Lagoa

SAD: Njujork, Los Anđeles, Majami, Fort Loderdejl

FRANCUSKA: Pariz, Nica

ITALIJA: Rim

ŠVAJCARSKA: Montre, Lezan.

Vjerujemo da će škole koje smo odabrali ispuniti Vaša očekivanja. Škole u svojim zemljama imaju zvanično priznanje odgovarajućih institucija i članice su asocijacija koje garantuju kvalitet nastave i ostalih usluga (ARELS u UK, SOUFFLE u Francuskoj, ASILS u Italiji, CEELE u Španiji itd.). Iskusni profesori, učionice opremljene “hi-tech” uređajima, savremen nastavni program i raznovrstan vanškolski program – garancija su da ćete jezik sa zadovoljstvom učiti i postići izvanredan napredak.

Osnovni moto svih škola je da se jezik najbolje uči ako je student opušten i zadovoljan. A zadovoljstva ćete, pored kursa jezika, imati na pretek: bogat program popodnevnih i večernjih događanja, poludnevni i cjelodnevni izleti u toku svake nedjelje, druženje sa mladima iz cijelog svijeta.

Na put krećete organizovano u grupama od po 10 polaznika. U pratnji grupe putuje i sa vama boravi vodič – pedagog, profesor jezika.

Vise informacija o vodičima, programu i učešću na njemu mogu se naći na sajtu naseg partnera – agencije KUB iz Beograda.

Ne govoriš njemački, a zanima te Go to Germany program.

Program Summer Student Job Germany je obrazovni program,

Sve češće opredjeljenje mladih ljudi  je sticanje

Za samostalne putnike brižljivo smo odabrali škole za

“Au pair” znači jednak. Au pair su međunarodni

Montconsult d.o.o. kroz radne programe kulturne razmjene za

Work & Travel USA Pročitajte i iskustva učesnika ovog