Au pair program za djevojke

“Au pair” znači jednak. Au pair su međunarodni programi razmjene studenata u zemljama: SAD, Francuska, Španija, Austrija i Njemačka. Najtraženiji su programi Au Pair za SAD.

Kroz ovaj program studenti putuju u SAD  na 12 mjeseci da bi bolje upoznali američki način života i studirali jezik na univerzitetu dok borave u američkoj porodici i brinu o njihovoj djeci. Au Pair učesnica postaje član porodice i na taj način dijeli kulturno iskustvo koje najčešće vodi u trajno prijateljstvo sa porodicom kod koje borave.

 Šta vam nudimo?

Mogućnost da provedete godinu dana u jednom od gradova Amerike. Besplatnu Avio kartu, transfer do porodice, orjentacioni program u New York-u u trajanju od 4 dana sa ostalim devojkama iz cijelog svijeta. Sobu sa ishranom u pažljivo odabranoj porodici. Džeparac od okvirno 195 USD nedeljno. Dvije nedelje plaćenog odmora tokom boravka i jedan slobodan vikend mjesečno. Medicinsko osiguranje tokom boravka. Dodatak za školovanje na najbližem univerzitetu u visini od 500 USD. Ova viza zahtijeva da pohađate jedan predmet na univerzitetu, po vašem izboru u trajanju od 3 sata nedeljno, tokom semestra. Pomoć i savjete Savjetnika koji se nalazi u oblasti gdje radite kao i telefon za hitne slučajeve koji je za vas otvoren 24 časa dnevno, program društvenih aktivnosti sa drugim djevojkama na istom programu. Sponzorstvo za J-1 vizu.  Mogućnost da usavršite jezik.

Po završetku programa imate pravo da o svom trošku putujete po Americi još jedan mjesec.

Ko može da se prijavi?

Studentkinje od 18 – 26 godina starosti.

Kada se prijaviti?

Prijava se odvija tokom cijele godine i najbolje je da se prijavite 3 mjeseca prije vremena kada želite da uđete u SAD. Tačan datum putovanja će biti utvrdjen u saradnji sa porodicom.

Ne govoriš njemački, a zanima te Go to Germany program.

Program Summer Student Job Germany je obrazovni program,

Sve češće opredjeljenje mladih ljudi  je sticanje

Za samostalne putnike brižljivo smo odabrali škole za

Svakog ljeta nudimo spoj lijepog i korisnog – kurseve

Montconsult d.o.o. kroz radne programe kulturne razmjene za

Work & Travel USA Pročitajte i iskustva učesnika ovog